Gewoon Gezond Verenigingen Zoeken Bericht aanleveren Contact opnemen Bergentheim.info Home Bergentheim.info
Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter!
test2  

Actueel

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Henk Snoeijink

Op zaterdag 5 november reikte burgemeester Snijders van de gemeente Hardenberg een Koninklijke Onderscheiding uit aan Henk Snoeijink uit Bergentheim. Hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De feestelijke uitreiking vond plaats tijdens het 70-jarig jubileum van Christelijke Muziekvereniging Beatrix uit Bergentheim.

De heer Henk Snoeijink is sinds 1953 lid van de christelijke Muziekvereniging Beatrix in Bergentheim en zit daarnaast al ruim 45 jaar in het bestuur van de vereniging. Hij regelt binnen de vereniging veel praktische zaken. Neemt het onderhoud van de instrumenten voor zijn rekening en voert overleg met de gemeente en stichting HaFaBra Hardenberg over het muziekonderwijs. Om jonge kinderen kennis te laten maken met muziekinstrumenten organiseert hij jaarlijks een muziekdag op één van de twee basisscholen in Bergentheim en nam hij het initiatief om op deze scholen een lessencyclus van tien weken op te starten. Als secretaris van de beheerstichting was de heer Snoeijink betrokken bij de muziekkoepel in Bergentheim. Nog steeds coördineert hij, in overleg met de eigenaar, het onderhoud van het gebouw.

Naast zijn werkzaamheden voor muziekvereniging Beatrix is de heer Snoeijink sinds 1970 ook actief lid van de PKN Bergentheim. Hij was daar kerkrentmeester en kerkraadslid en sinds 2010 is de heer Snoeijink muntmeester binnen de kerkelijke gemeente. Voor zijn langdurige maatschappelijke (bestuurlijke) activiteiten op met name muzikaal wordt de heer Henk Snoeijink onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Gepubliceerd op
Bron: de toren
Bergentheim.infoBergentheims nieuwsAdvertentieKoninklijke Onderscheiding voor de heer Henk Snoeijink
Follow @bergentheim!
Deze website wordt Bergentheim aangeboden door Sologic Webdesign