Gewoon Gezond Verenigingen Zoeken Bericht aanleveren Contact opnemen Bergentheim.info Home Bergentheim.info
Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter!
test2  

Actueel

CDA Hardenberg wil per kern bekijken of winkels op zondag open kunnen. Volgens de christendemocraten zijn de kernen in de gemeente heel verschillend.

 
,Ook als het gaat om de beleving van de zondag. Daarom moeten meer kerngericht besluiten worden genomen over de winkeltijden, waarbij alle lokale belangen en persoonlijke zorgen zo goed mogelijk worden afgewogen'', aldus het verkiezingsprogramma van het CDA. De partij is ook nog altijd voor een onderzoek naar het basisinkomen. 

Een ander speerpunt is de verbetering van de stationsomgeving en het spoor. Daarom pleit het CDA Hardenberg voor een grote lobby om de spoorlijn van Emmen door te trekken naar Groningen. Op die manier ontstaat een rechtstreekse verbinding van Groningen naar Twente, met Hardenberg als knooppunt. Verder wil de partij onderzoek naar het opnieuw openen van station Bergentheim en moet de sneltrein Hardenberg-Emmen vaker stoppen in Gramsbergen. ,,Ook de plannen voor een spoorverbinding tussen Coevorden en Duitsland gaan we betrokken volgen'', aldus het verkiezingsprogramma.

Gepubliceerd op
Bergentheim.infoBergentheims nieuwsAdvertentieCDA Hardenberg wil praten over zondagopenstelling, en opening station Bergentheim
Follow @bergentheim!
Deze website wordt Bergentheim aangeboden door Sologic Webdesign