Gewoon Gezond Verenigingen Zoeken Bericht aanleveren Contact opnemen Bergentheim.info Home Bergentheim.info
Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter!
test2  

Actueel

Bergentheim - De ChristenUnie Hardenberg is zaterdagmiddag gestart met de eerste handelingen voor de vernieuwing van het Bastinghplein in Bergentheim.

 

Hiervoor heeft lijsttrekker Sake-Christiaan Stelpstra aan Bennie ten Brinke (PB Bergentheim) de eerste steen overhandigd, dit onder grote belangstelling van ChristenUnie leden en bestuursleden van PB Bergentheim. Aansluitend was er in het buurthuis Veur Mekaar een nieuwjaarsreceptie gehouden van de ChristenUnie.

Met deze actie wil de ChristenUnie haar waardering uitspreken voor het initiatief dat vanuit de Bergentheimse samenleving is ontstaan voor vernieuwing van het Bastinghplein. De ChristenUnie is enthousiast over de plannen en hoopt dat ze binnenkort op de agenda van de gemeenteraad komen.

'Impuls voor leefbaarheid'

 
'Vitaliteit in de kernen is en ondersteuning van maatschappelijke initiatieven zijn twee belangrijke speerpunten in ons verkiezingsprogramma. De vernieuwing van het Bastinghplein heeft beide elementen in zich: ontstaan uit de samenleving en een impuls voor de leefbaarheid in Bergentheim. De ChristenUnie maakt zich er daarom hard voor dat dit initiatief daadwerkelijk wordt uitgevoerd', aldus Sake-Christiaan Stelpstra.

'Met deze actie is voor ons de campagne gestart', geeft campagneleider Hans Odink aan. 'Ons programma www.waardevolhardenberg.nl brengen wij de komende tijd in de kernen en via de media voor het voetlicht. Uiteraard met ludieke acties, maar ook met serieuze evenementen, zo staat voor medio maart de Noaberschapsaward op het programma. U zult nog meer van ons horen!'
Gepubliceerd op
Bergentheim.infoBergentheims nieuwsAdvertentieChristenUnie luidt nieuw jaar in met vernieuwing Bastinghplein
Follow @bergentheim!
Deze website wordt Bergentheim aangeboden door Sologic Webdesign