Gewoon Gezond Verenigingen Zoeken Bericht aanleveren Contact opnemen Bergentheim.info Home Bergentheim.info
Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter!
test2  

Actueel

LEV in Bergentheim

ERC organiseert: concert LEV in Bergentheim

 

De gezamenlijke ERC van Mariënberg - Beerzerveld - Bergentheim heeft het mogelijk gemaakt dat op vrijdag 21 oktober LEV naar de Hoeksteen in Bergentheim komt. U bent van harte uitgenodigd om bij dit gratis concert te zijn. Wilt u deze muzikale avond meemaken? U kunt kosteloos een kaartje reserveren via www.bandlev.nl/agenda.

 

In september, oktober en november trekt de band LEV opnieuw door het land om verschillende concerten te geven met het thema ‘Morgen dans je weer’. LEV is een talentvolle, Nederlandse band, die al jaren lang muzikale medewerking verleent aan festivals, kerkdiensten en conferenties (o.a. New Wine) door het hele land.

 

‘Morgen dans je weer’ is de titel van het nieuwe album van de band. Op de CD staan twaalf nieuwe, Nederlandstalige liederen die het leven met God bezingen op de mooie en de moeilijke momenten. Tijdens de concerten laat de band nieuwe liederen aan u horen en neemt de band u mee langs hoogte- en dieptepunten van het leven. Nieuw repertoire wordt afgewisseld met bekende meezingers. Een avond lang luisteren naar prachtige liederen, maar zeker ook samen zingen. Met liederen die Gods trouw bezingen wil de band deze avonden stilstaan bij en wijzen op de God die hoop en perspectief geeft! Tijdens de concerttour wordt LEV aangevuld met extra backing vocals.

 

De band kijkt er enorm naar uit en hoopt u bij dit bijzondere concert te mogen ontmoeten!

 

Locatie: De Hoeksteen - Dr. H.J. Postlaan 45 - Bergentheim

Datum: vrijdag 21 oktober

Aanvang: 19.30 uur.
Gepubliceerd op
Bergentheim.infoBergentheims nieuwsAdvertentieLEV in Bergentheim
Follow @bergentheim!
Deze website wordt Bergentheim aangeboden door Sologic Webdesign