Gewoon Gezond Verenigingen Zoeken Bericht aanleveren Contact opnemen Bergentheim.info Home Bergentheim.info
Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter!
test2  

Actueel

Bergentheim – Het was donderdagavond een drukte van belang in De Hoeksteen, waar een inloopbijeenkomst werd gehouden over de herinrichting van het Bastingplein. Met name de kans om het gebied virtueel te bekijken met behulp van een virtual-reality-bril, lieten de meeste bezoekers zich geen twee keer zeggen.

 

Tijdens de bijeenkomst werd het concept-inrichtingsplan getoond. Ook werd de bezoekers gevraagd mee te denken over met name het gebruik van de materialen.  Welke stenen moeten er bijvoorbeeld gebruikt worden? En hoe moeten de bankjes en de verlichting er uit gaan zien? Via een enquêteformulier kon worden aangegeven waar de voorkeur naar uitgaat.

Het Bastingplein wordt opnieuw ingericht om een toekomstbestendig en verkeersveilig plein te krijgen en bestaande knelpunten op te lossen .De bedoeling is het plein zo in te richten dat het voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden en aansluit op het omliggende gebied. De werkgroep Bastingplein en Plaatselijk Belang Bergentheim hebben samen de knelpunten geïnventariseerd en het plan voor het centrum van Bergentheim opgesteld. In dit plan nemen buurthuis Veur Mekaar, de supermarkt, winkels, kerk en de school aan de Dorpsstraat een belangrijke plaats in. De gemeente stelt geld beschikbaar voor de uitvoering van de plannen.
Gepubliceerd op
Bergentheim.infoBergentheims nieuwsAdvertentiebastingplein op de schop
Follow @bergentheim!
Deze website wordt Bergentheim aangeboden door Sologic Webdesign