Gewoon Gezond Verenigingen Zoeken Bericht aanleveren Contact opnemen Bergentheim.info Home Bergentheim.info
Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter!
 

Gewoon Gezond

De Haere

De Haere:  Gewoon Gezond in Beweging!

De Haere is een regionale praktijk voor fysiotherapie en ergotherapie in het grensgebied van Salland en Twente. Ruim 35 jaar geleden begonnen als tweemanspraktijk voor fysiotherapie, telt De Haere vandaag de dag 13 locaties en circa 60 medewerkers, waaronder 43 fysiotherapeuten en 5 ergotherapeuten.

Vanuit onze vestiging in Bergentheim zijn we nauw betrokken bij het project Gewoon Gezond. Naast het behandelen van klachten, richten wij ons namelijk ook nadrukkelijk op het voorkomen ervan. We weten immers als geen ander hoe belangrijk bewegen is voor mensen. 

Samen gaat het beter

Daarom hebben we verschillende beweegprogramma’s en groepslessen voor jong & oud en voor mensen met en zonder medische klachten. Onder begeleiding van een fysiotherapeut sporten geeft vaak net dat steuntje in de rug voor wie op een veilige manier aan zijn of haar conditie wil werken. Bovendien is samen bewegen vaak gezelliger en beter vol te houden. 

Het project Gewoon Gezond Bergentheim sluit hier prachtig bij aan. Hoe meer initiatieven voor een gezonde leefstijl, hoe beter! Want we zien onze dorpsgenoten graag, maar liever gezond dan als patiënt. Om die reden werkt De Haere actief mee aan leuke activiteiten om Bergentheim vitaal en in beweging te krijgen. Zo organiseerden we de Lentewandeling in het vernieuwde Van Royensbos, geven we voorlichting op de basisscholen en helpen we wandelclubjes op weg. 

Op deze wijze kunnen wij onze maatschappelijke betrokkenheid die we als één van de kernwaarden van De Haere beschouwen, daadwerkelijk in de praktijk brengen.  Dat doen we met volle overtuiging én met plezier !

Voor meer informatie over onze praktijk en activiteiten: zie www.de-haere.nl en/of volg ons via facebook en twitter.
Bergentheim.infoGewoon GezondDeelnemende BedrijvenDe Haere
Follow @bergentheim!
Deze website wordt Bergentheim aangeboden door Sologic Webdesign