Gewoon Gezond Verenigingen Zoeken Bericht aanleveren Contact opnemen Bergentheim.info Home Bergentheim.info
Volg Bergentheim.info op Facebook! Volg Bergentheim.info op Twitter!
 

Toerisme

Minicamping Schöttinck

tenten
testen2
zaal
Minicamping Schöttinck Molinksweg 1
7691PJ Bergentheim

Tel. 0523 232482
E-mail: info@schottinck.nl

Groots genieten op een minicamping

Dat is wat minicamping Schöttinck u te bieden heeft. Een moderne camping waar u in het mooie, rustige Oud-Bergentheim helemaal aan uw vakantietrekken komt. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en er helemaal klaar voor om u te ontvangen! Het veld is ruim opgezet met in het midden allerlei speeltoestellen voor de kleintjes. In de omgeving kunt u zich ook prima vermaken, denk aan recreatieplas de Oldemeyer, fantastische fietstochten of de klepperactiviteiten in Hardenberg. Wij verwelkomen u graag op onze minicamping! Wij zijn aangesloten bij kamperen-bij-de-boer.com.
Dit jaar bieden wij op onze camping 2 volledig sfeervol ingerichte safaritenten  aan. De tent heeft een oppervlakte van 54m2 en is 3,5 meter hoog. Een compleet ingerichte verrijdbare keuken met  4-pits gasstel om eventueel heerlijk in de buiten lucht te koken en een koelkast. Er zijn twee slaapvertrekken met comfortabele boxspringbedden voor de ouders en safaribedden voor de kinderen.

De houten vloer is volledig geïsoleerd en uw terras is geheel overdekt voorzien van tafel en banken en 2 houten loungestoelen. In de tent is een televisie  aanwezig en een  speelgoedkist  voor de kinderen. Toilet en douche bevinden zich in het nabijgelegen moderne toiletgebouw. Een babybadje en aankleedkussen zijn aanwezig.

Zowel in de slaapvertrekken, woongedeelte en terras heeft u verlichting voorzien van schakelaar en er zijn voldoende stopcontacten. Dekbedden en kussens zijn aanwezig (lits-jumeaux voor de boxspringbedden en 1 persoons voor de safaribedden. Eventueel kunt u een linnenpakket huren.
Bergentheim.infotoerismeMinicamping Schöttinck
Follow @bergentheim!
Deze website wordt Bergentheim aangeboden door Sologic Webdesign